Baboon Island Safari Afbeelding Baboon Island Safari
Baboon Island Safari
Bestemming: Gambia - Avontuurreis

Baboon Island Safari


Een nacht volpension op de exotische Baboon IslandsEen met de natuur, bezoek het apen-eiland. Een zeldzame gelegenheid om kennis te maken met flora en fauna van Gambia.

Hotel o.b.v. Volgens programmaEen nacht volpension op de exotische Baboon Islands

In de ochtend wordt u opgehaald door uw chauffeur die u naar het Chimpanzee Rehabilitation Camp brengt, zo'n 300 km upcountry gelegen aan de Gambia-rivier in een van de mooiste natuurgebieden van het land. Deze eilanden bieden een zeldzame gelegenheid om de indrukwekkende fauna en flora van Gambia te bekijken. Als u de echte sfeer van Afrika wilt proeven dan is dit ongetwijfeld de 'place-to-be'. Bij dit project, ook bekend als Badi Mayo, bevinden zich 4 safaritenten hoog op de rand van een klif met adembenemend uitzicht over de meanderende rivier Gambia. Kort na de middag komt u in het dorpje Kuntaur aan waar u in een idyllische setting met de boot naar uw exotisch paradijs gebracht wordt. Na enige opfrissing kunt u van uw late lunch genieten. Nadien leidt een 2.5 uur durende bootexpeditie u bij zonsondergang door de riviermondingen waar u vanaf het water oog in oog komt met chimpansees, bavianen, rode colobus apen, nijlpaarden, krokodillen en meer dan 240 verschillende soorten vogels.

In de avond geniet u van een heerlijk diner. De beslotenheid van dit afgelegen en ongerepte gebied biedt een zeldzame ervaring met de natuur. Het onderkomen is eenvoudig maar comfortabel. Uw ervaring wordt versterkt door deskundig personeel, een onberispelijke service en de beste maaltijden die er te vinden zijn buiten Greater Banjul. De maaltijden worden geserveerd in het waterhuis aan de oever van de rivier. Opgelet: Kinderen onder de tien jaar zijn helaas niet toegelaten in het Camp.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Baboon Island Safari 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2023  vakantiegambia.nl
v6.20220705